Jezelf zijn in je werk

Hoe zou ’t zijn als je:

  • kunt werken vanuit je natuurlijke kracht
  • vertrouwen voelt om echt jezelf te kunnen zijn
  • daarmee energie overhoudt om het verschil te kunnen maken in je baan en
  • ontspannen omgaat met belemmerende kanten van jezelf
  • vandaaruit te kunnen aansluiten bij wat organisatie, collega’s, stakeholders en/of klanten van je vragen; vanuit jouw vrije keuze en eigenheid

Is dit mogelijk?

Ja, zeker. Wanneer je bereid bent jezelf nog beter te leren kennen. Je nieuwsgierig bent naar de minder bewuste delen van jezelf, bv daar waar je je teveel hebt aangepast; vaak al jarenlang. Wanneer je eerlijk durft te onderzoeken wat je denkt, voelt/ervaart en doet, waar je echte kracht zit in jezelf en waar je die soms zelf de pas afsnijdt. Vaak vanuit oude patronen, vooral als je onder druk komt te staan.

Vanuit je groei in bewustwording en zelfkennis, heb je de keuze om het in de toekomst anders te gaan doen. En kun je meteen gericht stappen zetten.

Hoe helpt True You hierbij?

Startpunt is de unieke online ACT®️ – methode (analytical competence tool). Deze brengt snel en effectief jouw bewuste en onbewuste talenten, patronen en drijfveren in kaart. Deze matchen we met je vraag of ontwikkelbehoefte in 1 of meerdere coachingsgesprek(ken). Samen werken we zo met humor en een duidelijk doel aan jouw heldere blik op jezelf. Waarmee je bewuster wordt en vanuit de kern, zelf stuurt naar wat voor jou het juiste is.

De ACT-meting in combinatie met een of meerdere gesprekken, kan een fundamentele verandering in gang zetten. En je gericht helpen bij keuzes, bv voor (meer) vitaliteit, effectiviteit en geluk in je werk.

ACT is uitstekend toepasbaar op vraagstukken m.b.t. performance en tevredenheid in werk, loopbaan en carrière, talentontwikkeling, vitaliteit/burn-out gevoeligheid en levensvraagstukken.

Wie zijn wij?

Wij zijn Juliette en Martine, twee ervaren coaches/bedrijfspsychologen. We werkten jarenlang in het bedrijfsleven met stevige professionals, talenten en sleutelfunctionarissen en zijn nu zelfstandig coach/ondernemer. In werkgeluk en de match mens-werk zagen en zien we teveel matige keuzes, onbenutte kansen en energieverlies; zo jammer!Via ons label True You dragen we met plezier, echtheid en resultaat, ons steentje bij aan duurzaam gelukkige mensen in succesvolle organisaties. Omdat alle energie in werk en leven, te waardevol is voor ‘net niet’.

Varianten:

True You Hello (kennismaking):
Schriftelijke intake ACT-meting
Terugkoppelgesprek
Persoonlijke rapportage

True You More (verdiepend leren):
Online intake
ACT-meting
Terugkoppelgesprek
Persoonlijke rapportage
Verdiepend (vervolg)gesprek
Schriftelijke ontwikkelthema’s

True You Career (loopbaantraject)
Online intake
ACT-meting
Terugkoppelgesprek
Persoonlijke rapportage
5 coachingsgesprekken

True You Take Care (burn-out preventie, verdiepend leren + burnout gevoeligheid):
Online intake
ACT-meting
Terugkoppelgesprek
Persoonlijke rapportage
Burn-out rapportage
Verdiepend (vervolg)gesprek
Schriftelijke ontwikkelthema’s

True You Talk (extra coachingsgesprek)

Kosten op aanvraag