Hoi, Ik ben Juliette van Wijk. Als organisatiepsycholoog en (loopbaan)coach heb ik veel verschillende dingen gedaan. Daarbij zie je duidelijk een rode draad: individuen, teams en daarmee ook organisaties helpen ontwikkelen en inspireren om stappen te zetten of future-proof te blijven. Want juist in deze tijd van snelle verandering, helpt het om af en toe even stil te staan bij je loopbaan en afstand te nemen. Om nieuwe invalshoeken te vinden, je innerlijke kompas te raadplegen en scherp te stellen op wat je nodig hebt om verder te komen.

Ik beschouw het elke keer weer als een voorrecht om een stukje mee te wandelen op iemands levenspad. Dat ik even deelgenoot word van zijn of haar unieke verhaal. Dat ik kan helpen bij het krijgen van inzicht en overzicht en daarmee nieuw uitzicht. En bij het vertalen naar concrete oplossingen en doelen. Hierdoor ontstaat er meestal een win-win situatie voor mens en organisatie. De laatste zeven jaar doe ik dit vanuit mijn eigen adviespraktijk BiggerPicture en ook in diverse samenwerkingsverbanden. Zoals bijvoorbeeld met Martine van Ommen van Career2Coach. We hebben samen het label True You in de markt gezet. Al jaren zien wij véél meer kansen voor werkgeluk en werkprestatie dan organisaties nu verzilveren. Wat zonde van al die energie! Daarom is onze missie om mensen dichter bij zichzelf te brengen, zodat ze hun volledig potentieel kunnen benutten en energie steken in de dingen die echt bij hun passen.

Ik ben open, nieuwsgierig en betrokken en schroom niet om mijn gezichtspunten met je te delen. Omdat ik een psychologische én bedrijfskundige achtergrond en werkervaring heb, kan ik me snel in situaties en vraagstukken van opdrachtgevers en kandidaten inleven en meerdere perspectieven geven. Mijn aanpak is down to earth, pragmatisch en met de nodige humor.

Ook wanneer het even minder goed gaat en mensen dreigen vast te lopen, kan ik een sparringpartner zijn. De afgelopen jaren begeleid ik organisaties bij burn-out preventie en re-integratieprocessen. En begeleid ik mensen die dreigen uit te vallen of zijn uitgevallen bij het herstellen van hun balans en het vergroten van hun mentale veerkracht.

Juliette van Wijk